BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

За мисиите с турнири

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 За мисиите с турнири on Пет 1 Сеп 2017 - 11:46

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Аз за себе си съм решила да не пипам мисия с турнири, докато не докопам въдицата Фишао с корда поне 10. Вижда ми се безмислено да троша пари за нещо, дето не мога да го свърша и без това с бамбукова пръчка и канапче.
Като гледам списъка с мисии, виждам една за участие и четири за печелене. Тази за участие излиза, явно на всички, на много ранен етап. Условието ѝ се превежда като: купете си антуриум за пет жълтици и си освободете едно място в списъка с мисии.
Обаче, като го направите, веднага ще ви тръснат нещо от разреда за печелене на мисии. Не, благодаря, оставила съм и участието да чака. Не могат да ми запълнят целия списък с мисии за турнири. Дори и първата мисия за печелене да излезе успоредно с тази за участие, пак ще ми остане едно нещо, различно от турнири, за вършене и придвижване нататък по мисиите. Ако наистина могат да излязат успоредно - чудесно: ще участвам тогава, когато мога да спечеля и ще се опитам да завърша и двете мисии едновременно, с един турнир.
Докато изчаквам да дойде ред на мисиите с турнири, много ми се ще да посъбера информация за тях и да се подготвя. Моля, споделяйте опит: в какви турнири сте участвали, кои са лесни (Вени каза, че има такива и даже е печелила), колко са скъпи като вложение в ресурси, какво може да се обърка - изобщо, каквото се сетите, всичките си патила с турнирите. И всичко, което сте чули за тях от другарчета в играта или в клуба.
Пък аз ще си клеча в засада, :angel  ще ги изучавам 8-|  и ще чакам да ми дойдат на сгода, dirol  за да скоча върху най-слабия и да го разпердушиня! 1139
Kotka  
Още нещо, което бих искала да знам за турнирите. Колко е висока летвата? Тези, които участват в турнир, предполагам получават съобщения за класирането, също както за клубните турнири и събитията. Много ще е хубаво да ни казват в какъв турнир са участвали, колко участници е имало по това време на денонощието и с какъв резултат са първите трима класирани. Врагът трябва да се разузнае.
Не ми е ясно дали при мисия за спечелване на турнир се зачита само първо място или спечелването се тълкува като спечелване на някакво призово място и награда. Някой да знае такова нещо?

Вижте профила на потребителя

2 Re: За мисиите с турнири on Вто 26 Сеп 2017 - 15:10

Стефка


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Ами и аз се ослушах с тази мисия и си пропуснах шанса ....... на другия ми играч се пуснах на турнир на 10-то ниво и бях на далавера така да се каже, дадох 5 монети, взех 3-то място и спечелих 8 монети, така че бях на +3 монети, но със този да се хвърлям е безумие, ще се състезавам с играчи на високо ниво и последното място ми е гарантирано. Огледах добре какви са турнирите и къде имам шанс за успех, метнах се на най-лесния (Lake Run) или при мен е Езерски трикове ииииии стой та гледай с бамбукова пръчка и сух хлебец как спечелих 3 монетки за 10 мин.

Вижте профила на потребителя

3 Re: За мисиите с турнири on Вто 26 Сеп 2017 - 21:52

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Къде огледа какви са турнирите? Аз някакви клипове гледах и нищо не разбрах. Народ се бута в некви ограждения, ходят напред-назад като метиляви овци и - какво правят хич не ми стана ясно. Разкажи ми за тоя турнир Lake Run, ама стъпка по стъпка. Как го откриваш, как се записваш, къде отиваш, какво си приготвяш, колко време чакаш, колко време трае, какво правиш, какво бъркаш... като за дебили ми разкажи, че аз съм много нервна, като не знам какво ме чака някъде. <img src=" longdesc="79" />
Вчера с Вени се пазарих да ми разкаже, ама тя - оттук-оттам, все едно всичко от самосебе си се разбира. Искам някой да ми разкаже подробно.
Моляяяяя! Благодаря

Вижте профила на потребителя

4 За мисиите с турнири on Сря 27 Сеп 2017 - 8:05

vese11


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Да си призная пълна мъгла са ми тези турнири ,в два участвах и на финала установих ,че определено не съм била наясно с крайната цел Wink

Вижте профила на потребителя

5 Re: За мисиите с турнири on Чет 28 Сеп 2017 - 18:53

Стефка


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Ами не съм спец. само веднъж участвах но дъъъъълго се подготвях
ами ето тук гледах къде какви риби се ловят:
http://fishaowiki.com/fishdex/tournament-fish/
а относно каква е целта, на сами я турнир си я пише, за Lake Run целта е максимална обща дължина на рибите, за Boat on Sea целта е максимален брой точки опит, за Moray Tournament целта е да хванеш максимален брой различни такива риби, а за магичните 15 забравих какво беше, като дойде такъв турнир преди да се регистрираш можеш да видиш каква е целта и да си направиш сметка дали целта е постижима.
Трябва предварително да си купиш стръв и въдици, защото веднъж като се регистрираш и кажеш че си готов, край не можеш да посетиш магазина и да купуваш.
Ииииии определено сглупих че не участвах докато бях на ниско ниво, можеше да изкарам някоя и друга паричка награда, сега на ниво от 75 до безкрай шанс за печалба никакъв нямам. Все някога ще трябва, но сега не искам да дам 5 монети и да спечеля 0.

Вижте профила на потребителя

6 Re: За мисиите с турнири on Пет 29 Сеп 2017 - 7:37

vese11


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Благодаря ,Стефи ! Smileне че много ми се изясни ,но така де Wink

Вижте профила на потребителя

7 Re: За мисиите с турнири on Пет 29 Сеп 2017 - 9:33

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
А колко време трае тъпият турнир? И къде трябва да се строиш за него? Или играта сама те запраща някъде, както те мятат на сала и на лодката веднага, щом платиш? И сичките ли са в едни такива клаустрофобични "зали" с малки локви, като това дето го гледах в YouTube или има и на открито?
А рибите могат и в чешкия сайт да се видят - в индекса, дето има линк за него в темата ТАБЛОТО С РИБИТЕ. Там като се пусне филтър, ще се отсеят само тия риби, които са в турнира и информацията за тях със сигурност е по-актуална.

Вижте профила на потребителя

8 Re: За мисиите с турнири on Пет 29 Сеп 2017 - 10:09

vese11


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
10мин. продължава всеки турнир , мисля че всички са по толковаWink като платиш ,трябва и да потвърдиш ,че си готова Smile пращате автоматично на някакъв сал -поне при мен и двата пъти беше на сал Smileтам всички тичат наляво надясно  ...

Вижте профила на потребителя

9 Re: За мисиите с турнири on Пет 29 Сеп 2017 - 13:00

NaikiS

avatar
Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Първо се избира тук :
След това:
След това се регистрираш  на номер 1 , На номер 2 потвърждаваш  регистрацията след като изтече в случая1.14 мин и след 6:14 минути започва турнира. Горе е изписан процента който печелят местата от събраната за турнира сума  ако са 20 играчи записани  20х5= 100 и първо място ще вземе 35 монети . от доло пише колко  играчи са потвърдили участието си . Под него каква е целта на турнира в случая да се спечелят най-много точки опит . Под него е дължината на турнира - 10 минути  а под него какво може да ползаш  - в случая собствен прът и стръв и пише , че в раммките на турнира имаш неограничен брой енергия  

NikeПоследната промяна е направена от NaikiS на Пет 29 Сеп 2017 - 23:26; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя

10 Re: За мисиите с турнири on Пет 29 Сеп 2017 - 13:41

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Аха. Дотук ясно. Благодаря ви. После, обаче... Какви са ви наблюденията?

Всичко живо ли използва вълшебен часовник?
С какви въдици лови народът - поне като обхват, трябва да сте забелязали дали са малки, средни или големи?
Пускали ли сте радар и, ако сте пускали, качват ли ви се всички на главата?
Има ли въобще време да се озърташ къде другите хващат риби и, евентуално, някой е пуснал радар?
Виждате ли, в хода на турнира, какъв ви е резултатът - колко километра риба сте хванали или колко точки опит сте натрупали до момента?
На кой турнир има по-малко конкуренция? Или по кое време на денонощието - нощем или през работно време?

Вижте профила на потребителя

11 Re: За мисиите с турнири on Пет 29 Сеп 2017 - 16:01

Стефка


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Аз радар не съм пускала, то всички се хвърлихме да ловим на едно място на което много кълвеше за какво да пускам радар??? Специално за езерския турнир отиваш на едно място с 3 малки езерца - всички се метнахме по средата и то няма време за губене, обикаляне и чудене - ловиш и накрая каквото стане. Нито пък часовник, първо щото нямах и 2-ро тя рибата кълвеше толкова бързо че докато метнеш и тя на въдицата, а аз този турнир го избрах точно защото рибите са малки и няма да ми трябва голяма въдица и нито една риба не ми избяга - ако имаш мерак да спечелиш монети е добре да има повече участници в състезанието, защото наградата е % ...... а ако искаш да си сигурна за 1-вото място има часове когато никой не се записва, та 1-вото място ти е гарантирано, но ще си на загуба Smile

Вижте профила на потребителя

12 Re: За мисиите с турнири on Съб 30 Сеп 2017 - 16:15

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Хораааа! Престраших се! Като ми поразказахте и ми стана любопитно. И нощес най-внезапно се престраших за едно мъничко турнирче Кораб в морето – пишеше само един участник, ама за секунди станахме 6. Ама пак бива, не е клаустрофобично. И ме поблазни, че си е в морето, не в ония басейни с разни прегради и парапети, дет ги гледах.
dirol
Е, не ударих с един куршум два заека, както се надявах, четвърта се класирах, ама си хванах нови рибки. И заключих, че не е нужно да гледам на турнирите като на изпит, от който ми зависи живота, а просто като на разходката с лодка, дето също е 5 жълтици (без шанс за възвръщане или печалба, при това) и просто се развличаш да си ловиш по-различни рибки.
ribka
С мощната въдица (200) и влакно 8 (125) ми избяга само една риба и хванах няколко докъм 170 см парчета - плюс много по-дребни, разбира се. С часовник определено щях да хвана награда, обаче. Доста ми се мотаеха, докато ми клъвнат и ги изтегля.
Човекът, който спечели, докара близо 2000 точки опит, което значи, че 2000 е долната граница за спечелване – при по-многолюден турнир вероятно летвата ще е по-висока.

Вижте профила на потребителя

13 Re: За мисиите с турнири on Съб 30 Сеп 2017 - 18:51

Стефка


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Ха ха мен не ме е страх да се пусна на турнир, то все едно да отида на ресторант, стига да има кой да плати сметката накрая хи хи, ама няма и Херб ми се крие много в последно време и хептен няма, просто си събирам монети за кордата а хич не ми върви със събирането само зад къщата да взимам по 2 пари Crying or Very sad

Вижте профила на потребителя

14 Re: За мисиите с турнири on Вто 3 Окт 2017 - 15:09

Стефка


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
как да спечелим турнир
http://prntscr.com/gsq8bw
За съжаление се бяха записали малко играчи и взех само 9 монети за първо място (но пак си е далаверка за 10 минути да прибереш 4 монети не е зле). Първото място си го спечелих много лесно Very Happy просто си пуснах часовник и излових всичката риба, понеже целта е максимална дължина на рибата, реших да тествам дали идеята ми ще донесе успех и нямах търпение да се запишат повече играчи, иначе можех да спечеля повече монети. А там където се гонят точки опит мисля ще е добре да се активира лилавото шише и онова което ти увеличава точките по 2 или по 4 ако има още по-добре.
Успех flower
Само да уточня, че тествах на мулташкия акаунт.

Вижте профила на потребителя

15 Re: За мисиите с турнири on Вто 3 Окт 2017 - 19:42

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Мамка му, хич не се сетих за тия дет увеличават точките! Лелеееее, че съм проста! .  С такова шише със сигурност щях да спечеля и да ударя и двете мисии по главата! Направо ми иде да се ухапя отзад! Ама ако не ви мързеше да пишете и ми бяхте дали акъл по-рано, нямаше да съм толкоз проста. Аз че съм идиотка, идиотка съм, ама и вие с Вени сте за бой. Сто пъти ви питах какво му трябва на човек.

Ся съм сърдита и до утре няма да кажа на никого какво забелязах и измислих. И какво по-разумно можете да правите с парите, дето ги изкарвате от продажбата на мидички, вместо да си купувате дивотии и да си съкращавате времето за развъждане.
<img src=" longdesc="76" />

Вижте профила на потребителя

16 Re: За мисиите с турнири on Вто 3 Окт 2017 - 19:52

Стефка


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Ми коте ся ми дойде на акъля .... и веднага пробвах и споделих Smile

Вижте профила на потребителя

17 Re: За мисиите с турнири on Вто 3 Окт 2017 - 20:03

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Аха. Добре. Не съм сърдита. Ама все пак утре ще ви кажа гениалното си прозрение, защото трябва да понаблюдавам пейзажа за по-конкретна информация.

Освен това, знаеш ли дали на тоя турнир с кораба в морето, дето трябват точки-опит, е разрешено използването на бустер? Щото на събитията за точки-опит го пишат изрично: "Разрешено е използването на бустери за точки опит х2 и х4." Тука май нищо таково не пишеше.

Вижте профила на потребителя

18 Re: За мисиите с турнири on Вто 3 Окт 2017 - 22:00

Стефка


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
ми то не пише - не знам но щом ми разрешава да пусна часовник защо да не позволява и другите екстри, пробвай на кофата да видиш - да не гърмиш монети Smile

Вижте профила на потребителя

19 Re: За мисиите с турнири on Сря 4 Окт 2017 - 9:03

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Пробвах. Разрешава бустери.
Аз за часовници и късметлийски попари знам, че може - казвали са ми. Чудех се за бустерите, понеже при събитията са изрично споменати като разрешени.
Значи, може! Обаче за да стане нещо съществено, трябва х4. Аз имах х2 и нищо особено не направих. Рибите в турнира "Кораб в морето" по принцип носят много малко точки в сравнение с другите риби в играта и попара х2 няма кой знае какъв ефект - не 5, ми 10 точки, голямо чудо! Пък х4 е 12 жълтици и рядко се пада като награда за дневни или от колелото. И часовник си трябва. И тоя път кълвяха много бавно, да не говорим, че трудно открихме добро място. Значи, още 5 жълтици за часовник, с който наградите също не са много щедри. И тя става дебела работа.

Вижте профила на потребителя

20 Re: За мисиите с турнири on Сря 4 Окт 2017 - 20:00

Стефка


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
аааа то не е добра оферта, пусни се на турнир в който ще се справиш с това което имаш в наличност от дневните и колелото, то като трябва да изръсиш една шапка с пари за екстри и още една за въдица - отиде тя, на мен специално   Lake Run ми допада най-вече, защото отиваш с 50 хляб, малко рибка, проста въдица и печелиш (определено най-лесния турнир за зайци като нас)...... като дигна корда и купя Фишао въдица, тогава ще се бия на бързея за другите турнири. Гледах ги аз - ама шанса да извадя нещо квалитетно клони към нула, освен ако не се изръся за качествена въдица + екстри, а аз не искам да се харча толкова за единия престиж, че съм спечелила, няма да ми се върнат вложените монети, за печалба да не говорим. Освен това, даже да се изръся - гаранция Франция.
Докато не си наглася кордата да ми е удобно да играя за никакви турнири пари няма да харча, те сега ми бягат рибите на поразия и само ме нервират .... просто изпуснах момента аз, трябваше да се пусна преди да стигна 10-то ниво, само че тогава ме беше страх, а шанса ми сега е много по-малък. На ниските нива е много по-лесно, сега да се състезавам аз с играчи с 2-3 години стаж, не виждам как ще спечеля, ни корда ни въдица имам като хората.Последната промяна е направена от Стефка на Сря 4 Окт 2017 - 20:07; мнението е било променяно общо 3 пъти

Вижте профила на потребителя

21 Re: За мисиите с турнири on Сря 4 Окт 2017 - 20:05

NaikiS

avatar
Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Видове турнир , продължителност и цели

Boat on Sea       (10 мин.)           - най много точки опит
Lake Run           (10 мин.)          - най много сантиметри ( Сбора от дължината на хванатите риби )
Race (Magic 15)  (10 мин.)        -  На бързо да хванеш 15 риби
Moray               (15 мин)           -  Най много видове морени


Забележка: Всички турнири са с неограничена енергия
Nike

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите